Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Πρόσκληση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2015-2016

    Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2016   No comments



Η Διευθύντρια, οι Εκπαιδευτικοί και οι Μαθητές/τριες του 12/Θ Δημοτικού Σχολείου Κολχικού σας προσκαλούν  στις εκδηλώσεις για τη λήξη της σχολικής χρονιάς στο χώρο του Σχολείου μας!





  Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει με την παρουσίαση του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού προγράμματος " Ο Σχολικός Κήπος", από την εκπαιδευτικό Δρασλιάκη Πασχαλίνα. Το πρόγραμμα αυτό είναι εντεταγμένο στο Σχολικό Δίκτυο της Δυτικής Θεσσαλονίκης και συμμετείχαν οι μαθητές/τριες της  Β΄ και Γ΄ τάξης του Σχολείου μας ,με τους εκπαιδευτικούς Μελισσαργά Βαγιανή, Δρασλιάκη Πασχαλίνα και Μπαντάνη Ελπίς .Στο πρόγραμμα αυτό ,πολλοί ήταν αυτοί που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και με αγάπη,όπως μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί του Σχολείου,ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Κολχικού Ταχμαζίδης Γεράσιμος ,ο Δήμος Λαγκαδά και κάτοικοι του χωριού που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, καθώς και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.
   Οι μαθητές/τριες της  ΣΤ΄ τάξης θα μας παρουσιάσουν δύο θεατρικά δρώμενα "Ο Μπακαλόγατος" και " Η παλιά μας γειτονιά" με την εκπαιδευτικό Κιτρίδη Νιόβη Ευτυχία και τον εκπαιδευτικό Ραπτόπουλο Αθανάσιο.Τα θεατρικά δρώμενα είναι εντεταγμένα στο πολιτιστικό πρόγραμμα " Τα επαγγέλματα γνωρίζω" που εκπονήθηκε από τους μαθητές/τριες της ΣΤ τάξης και  τους εκπαιδευτικούς  Ταχμαζίδη Πολυχρόνη και Ακάση Μαρία.

  Η Τελετή Αποφοίτησης της ΣΤ΄ τάξης θα είναι αφιερωμένη στους 28 μαθητές/τριες, που έζησαν κοντά μας 6 χρόνια . Το ταξίδι τους αυτό τελείωσε στο Δημοτικό , όμως αρχίζει ένα άλλο ταξίδι....αυτό θα γιορτάσουμε και θα ευχηθούμε να είναι φωτεινό, γεμάτο όνειρα και επιτυχίες!! Υπεύθυνη της τελετής αποφοίτησης είναι η εκπαιδευτικός Ακάση Μαρία και ο εκπαιδευτικός Ταχμαζίδης Πολυχρόνης.

  Στις αθλητικές εκδηλώσεις θα συμμετέχουν όλοι οι μαθητές/τριες του σχολείου, με παιχνίδια στον αύλειο χώρο ,τραγούδια και χορούς .Ο παλαιστικός Σύλλογος Κολχικού " Παναγιώτης Ποικιλίδης " θα συμμετέχει με μαθητές τους Σχολείου σε επίδειξης πάλης. Υπεύθυνος των αθλητικών εκδηλώσεων  είναι ο εκπαιδευτικός Δημητρόπουλος Παναγιώτης ,σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων και την εκπαιδευτικό των αγγλικών Ιωαννίδου Ελένη.

  Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχει και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κολχικού με εδέσματα , στο τέλος των εκδηλώσεων. 

  Η μεταφορά των μαθητών  στο χώρο του Σχολείου στις 3:30 μμ,θα γίνει από τους γονείς, καθώς και η αποχώρησή τους.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε την λήξη της Σχολικής Χρονιάς 2015-2016 !!!


Σχολείο Κολχικού

About Σχολείο Κολχικού

Βρίσκεστε στο blog του Δημοτικού Σχολείου "Κολχικού"...

Δεν υπάρχουν σχόλια :
Write σχόλια

Advertise Here

Get updates in your email box

Complete the form below, and we'll send you our recent update.

Deliver via FeedBurner