Στα πλαίσια του προγράμματος της διατροφής τα παιδιά της Δ τάξης πραγματοποίησαν επίσκέψη μέσα στο χωριό στο φούρνο της περιοχής, αρτοποιείο Πετρίδη, για να δούμε πως παρασκευάζεται το ψωμί.
Ο αρτοποιός κυρ-Γιώργος μας μύησε στα μυστικά του επαγγέλματος του αρτοποιού και τις δυσκολίες που υπάρχουν, μίλησε για το αλεύρι και τα είδη του, τις ποικιλίες ψωμιών όπως και την διατροφική αξία του ψωμιού.
Ανέλυσε βήμα-βήμα την διαδικασία παρασκευής του ψωμιού, απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών, έδωσε τα παιδιά ζυμάρι να ζυμώσουν και τέλος τα πρόσφερε ένα κέρασμα…!!!!
Ευχαριστούμε πολύ για την θερμή φιλοξενία στο αρτοποιείο του!!!
Ο αρτοποιός κυρ-Γιώργος μας μύησε στα μυστικά του επαγγέλματος του αρτοποιού και τις δυσκολίες που υπάρχουν, μίλησε για το αλεύρι και τα είδη του, τις ποικιλίες ψωμιών όπως και την διατροφική αξία του ψωμιού.
Ανέλυσε βήμα-βήμα την διαδικασία παρασκευής του ψωμιού, απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών, έδωσε τα παιδιά ζυμάρι να ζυμώσουν και τέλος τα πρόσφερε ένα κέρασμα…!!!!
Ευχαριστούμε πολύ για την θερμή φιλοξενία στο αρτοποιείο του!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Write σχόλια